Termék rendelés, házhozszállítás

Rendelés:

Webáruházunkban a termék vásárlás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett. A regisztráció ingyenes, továbbá 10,000 Ft érték feletti vásárlás esetén a házhozszállítás Magyarország területén belül ingyenes!*

FIGYELEM!
*Az ingyenes kiszállítás az 50% vagy annál nagyobb kedvezményes termékek vásárlása esetén nem vehető igénybe. 50%-60%-70% kedvezményes termékek csak abban az esetben kérhetők ingyenes kiszállítással, amennyiben Teljes áras terméket is vásárolsz mellé legalább 10,000 Ft értékben.

Ha a kosaradban lévő termék(ek) értéke meghaladja a 10 000 Ft-ot és a fenti leírás alapján jogosult vagy rá, akkor az ingyenes kiszállítás a FREE szó beírásával kérhető a Kosár lapon lévő kupon/kód mezőben.

 

A Regisztráció során kérjük töltsd ki a Telefonszám mezőt is, hogy a futár kiszállításkor fel tudja venni veled a kapcsolatot.

Egy személy csak egyetlen felhasználói fiókkal rendelkezhet webáruházunkban, ha valaki mégis többször regisztrál be, annak profilját figyelmeztetéssel töröljük.

 

Rendelés megerősítés után az esetleges mérethiányról munkatársaink a lehető leg gyorsabban értesítenek!

Fizetés:

A webáruházban utánvéttel vagy előre utalással lehet fizetni és a megrendelt terméket minden esetben a GLS szállítja házhoz. Az utánvéttel kért csomagokhoz 690 Ft-os GLS Utánvétkezelési költséget számol fel a rendszer. Előre fizetett csomagok esetén (Banki átutalás, Simple Pay,) értelem szerűen nem kerül Utánvétköltség felszámításra.

Átvételre személyesen is van lehetőség üzletünkben, amelyet a rendelés során kiválaszthatsz (Budapest: Aréna Mall Adidas). Az üzletben Készpénzes, Bankkártyás valamint SZÉP kártyás fizetési mód áll rendelkezésre.

 

Mikor érkezik meg a csomagom?

 

Miután átadtuk a GLS futárnak a csomagot, az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni a csomag érkezési időpontjáról.

GLS Központi vevőszolgálat címzettek részére:
06-29-88-67-00  (H-P 7.00 – 20.00 h-ig hívható)

 

A rendelés során lehetőség van mobiltelefonszám megadására is, amelyet a csomagcímkén feltüntetünk a futárnak is. Ha a kézbesítési címen a megrendelő nem elérhető, akkor a futár értesítőt hagy, valamint megpróbálja felveni a kapcsolatot telefonon is a megrendelővel.

 

 

Szállítás külföldre / Export csomag:

Magyarország határain kívül a szállítási költségek Zónánként változnak az alábbi táblázatok szerint:

 

Zóna 1 Szlovákia, Németország, Szlovénia, Ausztria,
Zóna 2 Csehország, Románia, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária
Zóna 3 Dánia, San Marino, Vatikán, Olaszország, Franciaország, Monaco, Nagy-Britannia, Írország
Zóna 4 Litvánia, Lettország, Észtország, Törökország, Norvégia, Svédország, Görögország, Spanyolország, Andorra, Gibraltár, Portugália, Finnország, Málta, Ciprus
Zóna 5 Horváthország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Macedónia, Feröer-Szigetek

 

Az alábbi Zónatáblázatban szereplő árak Forintban értendők (HUF)

 

 

< 2 Kilogramm < 3 Kilogramm < 5 Kilogramm

< 10 Kilogramm

Zóna 1 1200 2390 2590

2790

Zóna 2

5990

9990 11990 13990
Zóna 3

7990

11990 14990 16990
Zóna 4

23990

32990 35990 44990
Zóna 5 16990 18990 23990

34990

 

 

Reklamációk, kifogások

 

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizd a csomag tartalmát. Kérjük, minél hamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon, ha valami hiányzik a csomagból. Rendelésed során élhetsz a 17/1991. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatérítjük. Visszáru küldésekor kérjük a csomagban kitöltve mellékeld a visszáru jegyet is, amely erről a linkről letölthető és nyomtatható.

 

A visszaküldendő termékeket a következő címre kell visszaküldeni:

 

Adidas

1087 Budapest

Kerepesi út 9.

 

Figyelem: az elállási jog gyakorlása vagy az utólagos méretcsere és visszaküldött áruk miatt felmerülő költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. Csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni. Ezért a megvásárolt terméket felpróbálás előtt semmiképpen se mosd ki, ne vedd le róla a címké(ke)t, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A terméket használt, kopott, láthatóan viselt/hordott állapotban sajnos nem áll módunkban visszavenni. Mind ezen felül a sportnetwork.hu fenntartja magának a jogot, hogy a terméket visszautasító, lemondó vagy átvételt megtagadó megrendelőtől a korábbi és a jövőbeli kedvezményeket megvonhatja!

A cipősdoboz nem használható postai csomagolóanyagként, ilyen esetekben a sérülésért 3000 Ft értékcsökkenést számolunk fel!

A webáruházban megjelenített képek esetenként eltérhetnek a valóságtól, a fotózás közbeni fény és árnyék hatások árnyalataiban befolyásolják a képeken látható színeket. Rendelés előtt olvasd el Felhasználási feltételeket és üzletszabályzatunkat.

Frissítve: 2022.07.18.