Miben rejlik az új ZX cipők nagyszerűsége?

Adidas-ZX-2K-Boost-noire-rose-et-orange-

Természetesen a BOOST talp erre a válasz. Hiszen Önmagában ez a cipő egy egyszerű utcai adidas cipő lenne, így viszont teljesen más a felállás. Be is mutatjuk nektek a BOOST talp lényegét, hiszen, így válik majd érthetővé, miért ilyen nagy sláger egy ZX cipő.

Alapvetően a BOOST technológiát sportembereknek találták ki, hosszútávfutásra, de tökéletesen megállja a helyét más, intenzívebb edzések alatt is. Főleg, mivel a talp részt egybeöntve készítik el, nincs törés benne, ami idővel bántsa a talpat és így sokkal erősebb tartást biztosít a talp középső részén is.

Az adidas Boost technológia egyszerűen egy olyan talp, ami (most már) közel 3000 energiacellát tartalmaz. Ezek az energiacellák arra hivatottak, hogy elnyeljék a talp becsapódása alatt keletkező rezgéseket.

Attól függően, hogy milyen edzésformát választottunk magunknak az ilyen rezgések képesek rövidebb vagy hosszabb idő alatt kárt okozni az ínszalagokban. Tehát a jól megválasztott sportcipő létfontosságú.

És itt kapcsolódik be a ZX cipő, hiszen ezeket a modelleket a BOOST talppal látták el, így biztosak lehettek benne, hogy a hétköznapokon is eszméletlen kényelemben lesz részetek. Arról nem is beszélve, hogy ez a design egyszerűen káprázatos.