Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF

Fizetés

A vásárlás értékének kiegyenlítése történhet utánvéttel vagy előreutalással. Személyes átvétel esetén telephelyünkön készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet. Utánvéttel a csomag díja az átvételkor fizetendő közvetlenül a futárnak, előreutaláskor pedig a szállítást a pénz megérkezésekor indítjuk. Az oldalunkon feltüntetett árak Bruttó árak, amelyek az áfá-t már tartalmazzák.

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.
A várható szállítási határidő a rendelés feladását követően 3-5 munkanap. A kiszállítás kezdetéről e-mailben értesítést küldünk.
Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy az elérhetőségével. Ez esetben kérjük, minél előbb vedd fel vele a kapcsolatot.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén a sportnetwork.hu fenntartja magának a jogot, hogy elálljon az adott felhasználó rendelésének teljesítésétől és törölje a rendelést.

Reklamációk, kifogások

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizd a csomag tartalmát. Kérjük, minél hamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon, ha valami hiányzik a csomagból. Rendelésed során élhetsz a 17/1991. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül banki átutalással visszatérítjük. Visszáru küldésekor kérjük a csomagban kitöltve mellékeld a visszáru jegyet is, amely erről a linkről letölthető és nyomtatható.
Figyelem: az elállási jog gyakorlása vagy az utólagos méretcsere miatt felmerülő költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. Csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni. Ezért a megvásárolt terméket felpróbálás előtt semmiképpen se mosd ki, ne vedd le róla a címké(ke)t, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A terméket használt, kopott, láthatóan viselt/hordott állapotban sajnos nem áll módunkban visszavenni. Mind ezen felül az eladó (sportnetwork.hu) fenntartja magának a jogot, hogy a terméket visszautasító , lemondó vagy átvételt megtagadó megrendelőtől a korábbi és a jövőbeli kedvezményeket megvonhatja!

A webáruházban megjelenített képek esetenként eltérhetnek a valóságtól, a fotózás közbeni fény és árnyék hatások befolyásolják a képeken látható színeket. Rendelés után küldött automatikus üzeneteink nem minősülnek rendelés visszaigazolásnak, így esetlegesen, ha egy termék vagy egy teljes megredelés nem teljesíthető munkatársunk mindenképpen felveszi a kapcsolatot a rendeléskor megadott email címen vagy telefonszámon.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok abból a célból kerülnek tárolásra, hogy a kérését teljesíteni tudjuk, valamint marketing, piackutatási, ill. az eladások nyomon követése céljából is, ill. azért, hogy a SportNetwork munkatársa vagy megbízottja felvegye a kapcsolatot. A SportNetwork a fenti célból az adatokat hozzáférhetővé teheti cégcsoportján belül, ill. ügynökei részére. Minden szükséges és indokolt lépést megteszünk annak érdekében, hogy személyes adatainak a kezelése biztonságosan és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történjék. Ön bármikor tiltakozhat a személyes adatai marketing célú kezelése, ill. használata ellen.

Az oldalon található információk szándékaink szerint a lehető legátfogóbb és legtényszerűbb módon kerültek feltüntetésre. Fenntartjuk viszont az árak, színek, anyagok, felszerelések, specifikációk, és a készletre vonatkozó rendelkezésre állási adatok értesítés nélküli változtatásának jogát. Adatvédelmi Tájékoztató

Adattovábbítási nyilatkozat – Simple Pay fizetési mód választása esetén

 

Kereskedő cégneve: Dax-Trade Kft.
Székhelye: 2112 Veresegyház, Bartók Béla u 3.
Fizetési Elfogadóhely webcíme: sportnetwork.hu
Kereskedő által továbbított adatok megnevezése: név, e-mail, számlázási cím, szállítási cím

Tudomásul veszem, hogy a Dax-Trade Kft (2112 Veresegyház, Bartók Béla u 3.) adatkezelő által a sportnetwork.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail, cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

Hozzáférés biztosítása

A SportNetwork igyekszik biztosítani, hogy az Oldal a nap 24 órájában elérhető legyen, de nem felelős azért, ha az Oldal bármikor, bármennyi ideig mégis elérhetetlenné válna.

Az Oldalhoz való hozzáférés ideiglenesen, értesítés nélkül felfüggeszthető rendszerhiba, -karbantartás vagy -javítás miatt, illetve a cég érdekkörén kívül eső okokból.
Szolgáltatónk: Webonic Kft. 8008 Székesfehérvár, Pf: 68

 

Látogatói adatok és magatartás

A személyes adatok kivételével az Oldalunkra, közösségi portálunkra, elektronikus felületeinkre küldött vagy ott közzétett („belinkelt”) minden anyag nem bizalmas adatnak minősülnek, azok tulajdonjogáról a felhasználó lemond. A SportNetwork semmiféle kötelezettség nem terheli ezen anyagokkal kapcsolatban.

 

Az adatok pontossága

A SportNetwork minden szükséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek. A folyamatos frissítésekből, fejlesztésekből kifolyólag viszont a jelen Oldalon megjelenített termékek eltérhetnek a kurrens specifikációktól. Az itt leírt vagy látható termékek közül néhány csak meghatározott területen vagy időszakban, ill. csak felár ellenében érhető el. Javasoljuk, hogy a rendelés előtt, akár több kommunikációs csatornán is vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy email-ben. A SportNetwork fenntartja a termékleírások és a feltüntetett árak tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. A webáruházban megjelenített képek esetenként eltérhetnek a valóságtól, a fotózás közbeni fény és árnyék hatások befolyásolják a képeken látható színeket.

 

Kapcsolat

Kérjük, jelezd számunkra észrevételeidet vagy küldd el kérdéseidet, mert a véleményed és visszajelzéseid értékesek számunkra. A beérkező üzenetekre, levelekre amilyen gyorsan csak lehet, reagálunk.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36-1-415-0161
E-mail: info@sportnetwork.hu
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00

Dax-Trade Kft. - Sport Network